UŽIVAJU NA SKUPOCENOJ JAHTI! Nadal objavio prvu fotografiju sa NASLEDNIKOM! (FOTO)

Autor:

Sport

28.07.2023

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vidi se da mu prija vreme koje provodi sa porodicom.

UŽIVAJU NA SKUPOCENOJ JAHTI! Nadal objavio prvu fotografiju sa NASLEDNIKOM! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal

Rafael Nadal već neko vreme ne igra na turnirima širom planete zbog povrede, te više nije među najboljim teniserima na svetu, te trenutno zauzima 142. mesto na ATP listi.

Slobodno vreme "bik sa Majorke" koristi kako bi uživao sa porodicom, a na svom Instagram profilu podelio je i prvu fotografiju svog naslednika.

Na pomenutoj objavi, Rafa se nalazi u društvu supruge i sina, ali je fotografija napravljena suptilno, te se lice deteta ne vidi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

 

Porodica Nadal nalazila se na skupocenoj jahti koju je Rafael kupio i pogled na more bio je prelep.

Što se jahte tiče, u pitanju je katamaran "Sanrif 80", pravljen za za duga krstarenja. Dužina ovog plovila je 24,4 metara i katamaran je manji od njegove druge jahte koju je nazvao "Betoven".

Jahta vredi 4,5 miliona evra opremljena je luksuznim nameštajem od kog zastaje dah, a na njoj u svakom trenutku može biti 12 osoba.

 

 

Dakle, Rafael Nadal veliki je ljubitelj vode i plovila, a koliko će mu ovaj odmor od tenisa prijati i da li će uspeti da sanira povredu i vrati se na teren u nastavku sezone ostaje da se vidi. 

Poslednji meč Rafa je odigrao u Australiji gde je na prvom grend slemu sezone poražen u drugom kolu od Amerikanca Mekenzija Mekdonalda sa 3:0 (6:4, 6:4, 7:5).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading