NADAL BRUTALNO UVREDIO NOVAKA: Kako će Đoković reagovati na ove reči?

Autor:

Sport

27.07.2023

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac je iskoristio priliku da potkači najboljeg tenisera u istoriji.

NADAL BRUTALNO UVREDIO NOVAKA: Kako će Đoković reagovati na ove reči?

Foto: Tanjug/AP

Toni i Rafael Nadal

Toni Nadal, stric i bivši trener Rafaela Nadala, prethodnih dana je boravio u Segoviji, gde je prisustvovao jednom teniskom čelendžeru.

Španac je tom prilikom pričao sa novinarima, baš na turniru koji je Rafa osvojio 2003. godine, ali je kasnije izgubio trofej namenjen šampionu.

Osvajanjem čelendžera za koji kažu da je jedan od najboljih na svetu je bilo važno za nas. Služilo nam je kao dobra priprema za US Open. Zahvalni smo svima na naporu da organizuju turnir na ovom nivou - rekao je Toni Nadal, koji je tom prilikom istakao da su organizatori izašli Rafaelu u susret i napravili mu repliku nestalog trofeja.

Foto: www.profimedia.rs

Toni i Rafael Nadal

Toni je pričao i o zdravstvenom stanju nekada najboljeg tenisera sveta, a u jednoj izjavi je uvredio Novaka Đokovića, rečima da će Karlos Alkaraz morati da neki trofej prepusti iskusnijem Špancu.

Rafa je dobro, na odmoru je, jedva čeka da zaigra u 2024. Nadajmo se da će nam Alkaras dozvoliti da osvojimo nešto. Rafa je uzbuđen, želi da se vrati na staru stazu - poručio je Toni Nadal.

Očigledno je stric Toni zaboravio da je Novak ove sezone osvojio već dva gren slem turnira, kao i da je igrao u finalu trećeg, pa da je i dalje Nole taj koji se za sve pita u teniskom svetu. To najbolje zna Rafa, koji godinama ne zna za pobedu nad Đokovićem van zemljane podloge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading