ĐOKOVIĆ "PUNI BATERIJE": Novak snimljen na JAHTI, sve PUCA OD LUKSUZA! Poznato i u ČIJEM JE DRUŠTVU! (FOTO)

Autor:

Sport

22.07.2023

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naredni izazov biće mu američka turneja.

ĐOKOVIĆ "PUNI BATERIJE": Novak snimljen na JAHTI, sve PUCA OD LUKSUZA! Poznato i u ČIJEM JE DRUŠTVU! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Španski teniser Karlos Alkaraz osvojio je titulu na ovogodišnjem Vimbldonu, pošto je u velikom finalu savladao Novaka Đokovića sa 3:2, po setovima 1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4.

Na taj način je Novak ostao bez prilike da osvoji sva četiri grend slema u godini, kao i da izjednači rekord Rodžera Federera, koji je do sada osam puta osvajao Vimbldon.

Osim poraza u finalu Vimbldona, Đoković je ostao i bez povratka na prvo mesto ATP liste i Karlitos se sada odmakao na čelu, ali sve ovo nije puno potreslo Novaka koji je period posle turnira rešio da iskoristi za odmor.

Nole puni baterije, te je prvo bio na crnogorskom primorju, a zatim je svojom jahtom uplovio u vode Hrvatske i snimljen je u Dubrovniku.

 

 

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije Đokovićeve jahte u kojoj sve puca od luksuza, a on pomaže Stefanu da dođe na kopno. 

 

 

Novak je ovu jahtu nazvao po ćerkici Tari i sada koristi svaku priliku da sa njom plovi širom Jadrana.

Novak će imati desetak dana da se odmori, pre nego krene sa pripremama za turneju po Americi. Prvi turnir ga očekuje u Sinsinatiju koji počinje 13. avgusta.

Glavni izazov biće US Open, koji počinje 28. avgusta, a gde Đoković ponovo ima priliku da se domogne 24. grend slem titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading