SKANDAL POSLE VIMBLDONA: Alkaraz poslao Đokovića u PENZIJU?!

Autor:

Sport

20.07.2023

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdnje Amerikanca izazvale salvu reakcija, hajka na Noleta se nastavlja.

SKANDAL POSLE VIMBLDONA: Alkaraz poslao Đokovića u PENZIJU?!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković poražen je u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza u pet setova, posle čega ga je Amerikanac Bil Simons "sahranio".

Jedan od osnivača "The Ringera" napisao je post na društvenim mrežama koji je naišao na ogromnu osudu istinskih ljubitelja "belog sporta".

- Pozdrav našem novom kralju Karlosu Alkarazu. Neverovatni udarci i stigao je bukvalno sve. Sjajno sam se proveo. Sada Đoković može da uđe u deo karijere zvezde koja stari ili zakasneli ljubimac navijača faze u karijeri - napisao je Simons na Tviteru.

 

 

Ogroman broj korisnika popularne društvene mreže potrudio se da podseti Amerikanca da je Nole tekuće sezone već osvojio dva gren slema (Australijan open i Rolan Garos), uz vimbldonsko finale, pa su tvrdnje o "kraju karijere i takmičarskih ambicija" najblaže rečeno preuranjene.

Podsetimo da je Srbin na londonskoj travi propustio priliku da asa iz Mursije svrgne sa čela ATP liste, a narednu će imati na Otvorenom prvenstvu Amerike koje se igra od 28. avgusta do 10. septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading