NE VADI GA IZ USTA: Alkaraz poslao BRUTALNU PORUKU Đokoviću - zbog OVIH REČI podići će se velika bura!

Autor:

Sport

19.07.2023

23:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karlos odao priznanje velikom rivalu i poručio ono što Zapad ne želi da čuje - Srbin je i dalje broj 1!

NE VADI GA IZ USTA: Alkaraz poslao BRUTALNU PORUKU Đokoviću - zbog OVIH REČI podići će se velika bura!

Foto: Tanjug/AP

Šampion Vimbldona Karlos Alkaraz

Prvi reket sveta Karlos Alkaraz konstantno komentariše Novaka Đokovića od završetka istorijskog finala Vimbldona koje je rešio u svoju korist u pet setova.

As iz Mursije je prokomentarisao tvrdnju da jedino Srbin može da ga pobedi u ovom momentu, nazvavši je neistinitom.

Teško je igrati na tom visokom nivou tokom godine na svim turnirima, tako da ima mnogo onih koji mogu da me pobede.Imam nezgodan skor sa Ožeom-Alijasimom i još nekim igračima, imam poteškoća jer na kraju svaki protivnik je drugačiji i neki me muče više od ostalih. Svaki put kad igram sa Sinerom on podogne nivo na sto odsto i moram i ja. Pobeđivao me je i ka sam njega u velikim bitkama. Tu je i Holger Rune, tako da ima mnogo momaka koji mogu da me nadigraju i pobede. To je tenis - izjavio je španski teniser.

Španac je upitan da li 36-godišnji Nole može da mu parira na duže staze.

- Znam da će sada svako hteti da me pobedi i to je lepo, ali istovremeno držim Novaka na vidiku. Voleo bih da igram protiv njega još mnogo puta, jer to je neviđen izazov i i još uvek ga smatram najboljim. Uvek sam mu se divio, gledao sam sate i sate snimaka njegovih mečeva i učio od njega. Nije dovoljno pobediti ga jednom da bi se sve promenilo. Moram to da uradim više puta - odgovorio je Alkaraz.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

Jedna pobeda ništa ne menja - Alkaraz se divi Đokoviću

Podsetimo da je on osvojio drugi gren slem na londonskoj travi, kojim je zadržao prvo mesto na ATP listi, a naredni okršaj Alkaraz - Đoković mogli bi da vidimo i pre US opena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading