PRORADIĆE SRPSKI INAT: Đoković ima jedan VELIKI CILJ do kraja karijere!

Autor:

Sport

20.07.2023

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noletov bivši učitelj otkrio šta ga motiviše da se i dalje takmiči.

PRORADIĆE SRPSKI INAT: Đoković ima jedan VELIKI CILJ do kraja karijere!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Boris Beker, bivši trener Novaka Đokovića, otkrio je da srpskog tenisera napred vuče želja da postane apsolutno najbolji u istoriji "belog sporta".

Stoga, Srbin će učiniti sve što je u njegovoj moći da se okiti bar još jednom gren slem titulom.

- Lov na 24. gren slem trofej. U tom slučaju će se izjednačiti sa Margaret Kort. Znam da je to njegov cilj. Ne da bude najbolji samo u muškoj konkurenciji, nego najbolji u svim kategorijama - rekao je Beker, koji se potom dotakao rivalstva sa Špancem Karlosom Alkarazom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rađa se brutalno rivalstvo - Alkaraz tokom finala protiv Đokovića

Bila je to najbolja promocija našeg sporta. Zahvaljujući tome tenis je dobio milion novih navijača i sada svi jedva čekamo da se to ponovi u Njujorku ili u Melburnu. Razvija se sjajno rivalstvo i verujem da će Novak još dugo da igra - zaključio je Beker.

Podsetimo da postoji mogućnost da dva najbolja igrača sveta odmere snage na Mastersu u Sinsinatiju (12-20.avgust), a as iz Mursije je slavljem na londonskoj travi obezbedio ostanak na čelu ATP liste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading