NIJE MOGAO DA ODOLI! Kirjos se OGLASIO tokom finala! (FOTO)

Autor:

Sport

16.07.2023

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finalista prošlogodišnjeg Vimbldona pomno prati duel Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza.

NIJE MOGAO DA ODOLI! Kirjos se OGLASIO tokom finala! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Iako je žrebom bio određen da učestvuje na Vimbldonu, Nik Kirjos je u poslednjem trenutku otkazao nastup zbog povrede zgloba.

Ipak, prošlogodišnji finalista Otvorenog prvenstva Engleske, nije propustio priliku da gleda duel Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza u kome španski teniser trenutno ima set prednosti.

Nole je drugi set izgubio posle taj-brejka, prvi put posle 15 vezanih mečeva, da bi u trećem Alkaraz pružio neverovatnu partiju i takođe sa 6:1 dobio Đokovića koji nije najbolje izgledao na terenu.

 

 

Ipak, kao i svi ostali teniseri, tako i temperamentni Australijanac zna da je Đoković jedan od retkih igrača koji mogu da preokrenu i dobiju, pa je poslao jaku poruku svom velikom prijatelju tokom finala.

- Ako nekako Novak ovo preokrene, ubeđen sam da nije čovek - napisao je Nik Kirjos na društvenim mrežama.

Podsetimo, australijski teniser je u prošlogodišnjem finalu poražen preokretom od Noleta sa 1:3, iako je prvi set rešio u svoju korist.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading