MEDVEDEV NAJSTRAŠNIJE UVREDIO NOVAKA I ALKARAZA! Rus doneo VAŽNU odluku!

Autor:

Sport

15.07.2023

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski teniser eliminisan je u polufinalu Vimbldona od prvog igrača sveta Alkaraza.

MEDVEDEV NAJSTRAŠNIJE UVREDIO NOVAKA I ALKARAZA! Rus doneo VAŽNU odluku!

Foto: Tanjug/AP

Broje se sati do ovogodišnjeg finala Vimbldona, u kome će Novak Đoković pokušati da osvoji petu titulu zaredom i savlada Španca Karlosa Alkaraza.

I dok ceo svet sa nestrpljenjem čeka njihov duel, ruski teniser Danil Medvedev već je doneo odluku da neće gledati njihov meč! Iako je jedan od najboljih igrača "belog sporta" na svetu svestan da će tobiti spektakularan okršaj dvojice najboljih na ATP listi, čiji duel odlučuje i borbu za prvo mesto ATP liste, on će propustiti nedeljno finale.

Danil je to izjavio u Londonu na konferenciji posle poraza, jer je bio razočaran u svoju igru i propuštenu šansu koja mu se ukazala. Iako ga je "Karlitos" rutinski savladao, Rus je prelomio i sebi "ukinuo" gledanje finala, jer neće moći da ga svari.

 

 

- To će biti sjajan meč. Neću da lažem, sjajna utakmica za gledanje. Ali, ja je neću gledati jer ću biti previše razočaran zato što nisam tamo. Ukoliko bi sedeo ispred televizora i gledao, teško bih svario svoj poraz - rekao je Medvedev na konferenciji za medije.

Rus je u petak s maksimalnih 0:3 poražen od vodećeg igrača ATP liste Alkaraza, koji će se za prvi pehar u Londonu boriti protiv najboljeg tenisera ikada Novaka Đokovića.

Finalni meč počinje u 15 časova na Centralnom terenu, a Nole će juriti osmu titulu u Ol Ingland Klabu, po čemu će se izjednačiti sa rekorderom Švajcarcem Rodžerom Federerom.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Miki

15.07.2023 13:58

Ljubomorko.