TO SE ČEKALO! Đoković i Alkaraz PRVI PUT "oči u oči" posle AFERE koju je Španac PRIZNAO! Evo kako su REAGOVALI! (FOTO)

Autor:

Sport

14.07.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihove prepreke na putu ka finalu biće Janik Siner i Danil Medvedev.

TO SE ČEKALO! Đoković i Alkaraz PRVI PUT "oči u oči" posle AFERE koju je Španac PRIZNAO! Evo kako su REAGOVALI! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz i Novak Đoković

Najbolji srpski teniser prvi izlazi na Centralni teren protiv mladog Italijana, koga je dobio u oba dosadašnja međusobna meča.

Pre dve godine sastali su se na Mastersu u Monte Karlu, kada je Nole slavio sa 2:0 (6:4, 6:2), a potom u četvrtfinalu prošlogodišnjeg Vimbldona. Tada je Srbin epskim preokretom posle 0:2 izašao kao pobednik i plasirao se u polufinale, a kasnije i osvojio treći grend slem protiv Australijanca Nika Kirjosa (3:1).

Sa druge strane, Alkaraza čeka težak posao protiv Rusa Danila Medvedeva, a njih dvojica izlaze na teren nakon duela Đokovića i Sinera.

 

 

Zanimljiva scena viđena je na treningu, buduči da je posle Novakovog termina bilo vreme za Karlitosa da trenira. Španac je ušao da se raspremi, dok je Đoković još bio na terenu.

To je bio njihov prvi susret "oči u oči", još od "afere" koja je izbila u Londonu, zato što je Alkarazov otac "snimao" treninge srpskog tenisera. "Pošteni" Španci su tvrdili da je to izmišljotina, ali je prvi reket sveta potvrdio da se to dogodilo.

Zato je bilo zanimljivo videti kako će Novak Đoković reagovati na to i da li će se njih dvojica pozdraviti.

Kada je Srbin priveo trening kraju, prišao je mreži i pozdravio se prvo sa Karlitosom, a potom i sa ostatkom njegovog tima, pa je sve prošlo u izuzetno prijateljskoj atmosferi.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading