NOLE ODRADIO POSLEDNJI TRENING PRED SINERA! Ovaj se RAZLIKOVAO od svih prethodnih!

Autor:

Sport

14.07.2023

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser od 14 časova i 30 minuta igra za plasman u finale Vimbldona.

NOLE ODRADIO POSLEDNJI TRENING PRED SINERA! Ovaj se RAZLIKOVAO od svih prethodnih!

Foto: Tanjug/AP

Još oko dva časa ostalo je do početka prvog polufinalnog meča na trećem grend slemu u sezoni, u kome će se sastati najbolji igrač u istoriji "belog sporta" Novak Đoković i italijanski teniser Janik Siner.

Pred međusobni duel, oba rivala bila su zbog kiše, koja pljušti u Londonu od ranih jutarnjih sati, prinuđena da treniraju na Terenu broj 1, koji je takođe pokriven krovom, poput Centralnog, pa je njihov rad mogao da se odvija bez problema.

Najpre je na vimbldonsku travu izašao "novi Federer", kako glasi nadimak italijanskog momka, pa je na terenu proveo pola časa, da bi odmah potom istrčao i srpski as.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na treningu pred meč sa Sinerom

Đoković je radio u istom intervalu poput Italijana i izgledao je pun energije i svežine, uoči važnog okršaja za plasman u finale.

 

Podsetimo, Novak i Siner sastali su se i u prošlogodišnjem četvrtfinalu Vimbldona, kada je Srbin spektakularnim preokretom eliminisao italijansku nadu, slavivši sa 3:2, iako je gubio u setovima s 0:2.

Pobednik ovog duela igraće u velikom finalu protiv boljeg iz drugog polufinala, u kome se sastaju prvi reket sveta Španac Karlos Alkaraz i Danil Medvedev iz Rusije, trenutno treći teniser ATP liste.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading