NOVAK SVESTAN SVOJE BORBE: Svi žele da me pobede, ali to se još uvek nije desilo! Naravno da sam FAVORIT na Vimbldonu!

Autor:

Sport

11.07.2023

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković nastavlja pohod na 24. grem slem titulu.

NOVAK SVESTAN SVOJE BORBE: Svi žele da me pobede, ali to se još uvek nije desilo! Naravno da sam FAVORIT na Vimbldonu!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković plasirao se u polufinale ovogodišnjeg Vimbldona, pošto je posle preokreta savladao Andreja Rubljova rezultatom 3:1 (4:6, 6:1, 6:4, 6:3). Odmah nakon duela Srbin je imao šta da kaže.

 

 

- Hvala navijačima na lepoj atmosferi, bilo je sjajno igrati ovde. Bilo je uzbudljivih razmena, Andrej je igrač kojeg mnogo poštujem. Pokušava da vas zaplaši urlicima, on je teniser koji je u top 10 već nekoliko godina. Čestitam mu na odličnom turniru.

Srpski as je 46. put u karijeri uspeo da se plasira u polufinale gren slem turnira. Samo Rodžer Federer ima iza sebe ovu impozantnu brojku.

- Što se tiče brojeva, hvala što ih iznosite, ali ja ne razmišljam o statistici i dostignućima. Turnir je i dalje u toku i razmišljam samo o njemu i narednom meču. Sviđa mi se kako sam danas igrao. Nadam se da će se tako nastaviti i za nekoliko dana.

O pritisku koji ga prati na svakom meču.

- Obožavam pritisak! Mislim da svaki teniser želi da bude u poziciji da svako daje svoj maksimum protiv vas. Pritisak se uvek pojavljuje, kada god izađem na teren, naročito ovde. Ali isti taj prtisak na kraju probudi najbolje emocije. Znam da svi žele da me pobede, ali još uvek se to ne dešava. Baš sam skroman - našalio se Novak na kraju.

Nastavio je u istom maniru na konferenciji za medije, nešto kasnije.

Ne želim da budem arogantan, ali naravno da se smatram favoritom. Ako sudimo po mojoj karijeri ovde i po osvojenim Vimbldonima, naravno da sebe smatram sebe favoritom - poručio je Nole.

Podsetimo, Srbin se u polufinalu sastaje sa Italijanom Janikom Sinerom. Taj meč na programu je u petak.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading