EMOTIVNO: Legenda italijanske košarke se oprostila od Teodosića!

Autor:

Sport

11.07.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin karijeru nastavlja na Malom Kalemegdanu.

EMOTIVNO: Legenda italijanske košarke se oprostila od Teodosića!

Foto: Tanjug/AP

Miloš Teodosić

Miloš Teodosić ostvario je svoj veliki san - potpisao je za Crvenu zvezdu Meridianbet. Bivši plejmejker Virtusa konačno će obući dres voljenog kluba, ali srpskog asa ne zaboravljaju ni doskorašnji saigrači.

Marko Belineli, jedan od najboljih italijanskih košarkaša oprostio se na društvenim mrežama od svog sada već bivšeg kolege.

Dugugodišnji NBA igrač je sa Teom sarađivao tri godine u Bolonji. Činili su ključni tandem Bjankonera u povratku na najveću kontinentalnu pozornicu.

Republika

Foto: Starsport

Marko Belineli

 

- Danas je tužan dan, ali želim da se zahvalim Teu i njegovoj porodici na godinama koje smo proveli zajedno. Upoznao sam sjajnu osobu i velikog prijatelja. Bili smo sjajan tandem - napisao je Belineli.

Miloš Teodosić je sa Virtusom osvojio Palakanestro (2021), a potom i Evrokup (2022). Kao MVP finala evropskog takmičenja vratio je "bjankonere" u Evroligu posle 14 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading