NOLE OTVORIO DUŠU: VRAĆAMO centar gradu, dao sam PRIJATELJSKI PREDLOG šta dalje raditi!

Autor:

Sport

04.07.2023

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi reket sveta podelio je svoje mišljenje o vrućoj temi.

NOLE OTVORIO DUŠU: VRAĆAMO centar gradu, dao sam PRIJATELJSKI PREDLOG šta dalje raditi!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković trenutno se nalazi na Vimbldonu gde je krenuo u pohod na osmi grend slem trofej u Londonu i ukupno 24. kada se gledaju najprestižniji turniri.

Odlično je Nole startovao, pa je u meču prvog kola savladao Argentinca Pedra Kačina sa 3:0 (6:3, 6:3, 7:6), te će u narednoj rundi igrati protiv Australijanca Džordana Tompsona.

I pored toga što je Vimbldon definitivno centralna tema, Đoković je iskoristio priliku da se dotakne još nečeg - teniskog centra Novak i vraćanja istog gradu Beogradu!

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

- Vraćamo gradu centar, ne znamo šta će se sada desiti. Šta će grad odlučiti da radi sa klubom. Po meni, dao sam neki svoj prijateljski predlog da to bude nacionalni teniski centar koji već 15-20 godina unazad stoji kao velika želja TSS i svih nas teniskih radnika - istakao je Novak, pa nastavio:

- Ovaj sport, koji je mnogo dao Srbiji, zaslužuje da ima TC. To je idealno. Okrećem se dalje novim projektima i u narednih par godina će se nešto ostvariti, na drugoj lokaciji, da li u Srbiji ili ne, videćemo.

Što se tiče njegove baze u Beogradu, Novak nije imao bliže informacije:

- Ne znam gde će mi definitivno biti baza. Pretpostavljam da će biti Gemaks, dvorana. Što se tiče šljake i betona na otvorenom, to ćemo videti. Možda čak i 25. maj u zavisnosti od toga ko će tamo ući i kako će se to voditi - zaključio je Novak Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading