LUDAČKI ŽELIM DA MU SE OSVETIM! Novak dobio OZBILJNE pretnje, ali ih gleda sa OSMEHOM NA LICU!

Autor:

Sport

04.07.2023

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva izjava jednog od najboljih tenisera na planeti.

LUDAČKI ŽELIM DA MU SE OSVETIM! Novak dobio OZBILJNE pretnje, ali ih gleda sa OSMEHOM NA LICU!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković uspešno je počeo pohod ka osmoj tituli na Vimbldonu pošto je u prvoj rundi bio bolji od Argentinca Pedra Kačina (6:3, 6:3, 7:6).

Susret je obeležio neobičan prekid, ali se srpski teniser uspešno izborio sa svim pritiscima, te je prošao u naredno kolo gde će mu protivnik biti Australijanac Džordan Tompson.

Nole važi za jednog od najvećih favorita na ovogodišnjem Vimbldonu, a o kvalitetima koje Đoković poseduje pričao je i Grk Stefanos Cicipas.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Stefanos Cicipas

 

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Gledao sam njegove rutine. Video sam koliko je posvećen svemu što radi.  Radi kao sat.  Potpuno je normalno to što igra na ovom nivou. Ne želim ništa ružno da kažem o Nadalu, ali njegove drugačije rutine su ga u karijeri dovele do povreda i svega što znamo da mu se dešava. Novak je to izbegao. Njegova dijeta je nešto najneverovatnije u tenisu, njegov oporavak je najnapredniji od svih koje sam video i nešto od toga sam ja uzeo i dodao svojoj igri i tenisu. Mislio bi čovek da će u ovim godinama da padne, što je normalno, ali to nije slučaj - istakao je Cicipas, pa odgovorio na pitanje novinara da li mu smeta što mnogi smatraju da Nole već ima trofej Vimbldona "u džepu":

- Nekako on ima taj trofej u džepu, to je istina. Ludački želim da mu se osvetim i pokažem da sam sposoban da uradim nešto veliko. On je uspeo da pronađe tajni recept za osvajanje svakog grend slema. Uspeva na svakom turniru da ode daleko bez problema protiv bilo koga. Igra kao sat!

Dakle, ozbiljno je pripretio Cicipas Đokoviću i istakao je da želi da mu se osveti, ali ovo Novak može da gleda sa osmehom na licu jer je na sve ovo dobio i velike pohvale od grčkog tenisera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading