DARKO LAZIĆ OTKRIO ŠTA RADI ZA VASKRS! Evo zbog čega više voli selo od Beograda!

Autor:

Zabava

04.05.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mir i priroda nemaju cenu i mi zaista uživamo u Brestaču. Ja sam ovde i dalje njihov komšija Darko i niko nema razloga da gleda na mene drugačije.

DARKO LAZIĆ OTKRIO ŠTA RADI ZA VASKRS! Evo zbog čega više voli selo od Beograda!

Foto: Skymusic

Pevač Darko Lazić kaže da za Vaskrs obično ne radi, kako bi vreme proveo s najmilijima. On tvrdi da se tradicija i te kako poštuje kod njega u kući i da se praktikuju običaji u kojima svi zajedno učestvuju. 

Ove godine, kao i inače, okupićemo se porodično, razmenićemo jaja, a deca će da traže korpicu sa poklonima od “zeke“. Jedina razlika je u tome što ćemo ovog puta biti u pripremama za slavu jer sutradan slavimo. Radujem se najviše traženju korpice po dvorištu, menjanju jaja i porodičnog takmičenja u tucanju jajima - kaže Darko za Informer, a koji ima dvoje dece, ćerku Lorenu iz braka sa Anom Sević i sina Alekseja iz veze sa Marinom Gagić.

Foto: Republika

Darko sa suprugom Katarinom

 

Sa sadašnjom suprugom Katarinom živi na relaciji Beograd - Brestač, ali ga selo više vuče.

- Svaki put kada sam u Beogradu shvatim zašto ne živim tamo. Mir i priroda nemaju cenu i mi zaista uživamo u Brestaču. Ja sam ovde i dalje njihov komšija Darko i niko nema razloga da gleda na mene drugačije. Ovde, u mom kraju, sasvim normalno mogu da obavljam sve obaveze kao i svaki drugi stanovnik. 

Foto: Republika

Darko sa suprugom Katarinom

Darkova supruga pričala je potom na temu trpeze u vreme Vaskrsa. 

Kada su praznici sve baziram na tradiciji, pa tako i trpezu. Tih par dana u godini trpeza nije bazirana na posebnoj ishrani, eventualno ja preskočim desert, koji naravno spremim za ostale, ali sve ostalo se podrazumeva. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading