Novak Đoković IZAZVAO POMETNJU pa GOVORIO O AUSTRALIJI!

Autor:

Sport

25.10.2022

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljive reči trenutno sedmog igrača planete.

Novak Đoković IZAZVAO POMETNJU pa GOVORIO O AUSTRALIJI!

Foto: Tanjug/AP

Devetostruki šampion Australijan Opena Novak Đoković

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković nastavlja da oduševljava gde god da se pojavi.

Sada je Srbin bio na Sajmu knjiga gde je oduševio najmlađe fanove i izazvao totalnu pometnju, a govorio je i o izazovima koji mu predstoje.

Izjavio je Novak da se nada da će igrati dogodine na Australijan openu i potvrdio da će do kraja sezone nastupiti na mastersu u Parizu i na završnom mastersu u Torinu.


- Trenutno to nije mojim rukama, ali nadam se da ću dobiti pozitivne vesti jer želim da idem u Australiju da igram. Idem na zadnja dva turnira za mene u ovoj sezoni - Pariz, koji je sledeće nedelje, i Torino, završni masters. I onda pauza, pa kreće nova sezona, nadam se u januaru - rekao je Ðoković na Sajmu obrazovanja u okviru 65. Međunarodnog sajma knjiga u Beogradu, na kom se pojavio ispred svoje fondacije "Novak Ðoković".
Republika

Foto: Tanjug

Jelena i Novak Đoković

 


Ðoković je medijima otkrio šta voli da čita dok je na putovanjima.

- Ja dosta volim literaturu ruskih pisaca koja se odnosi na zdravlje uglavnom, pošto me ta oblast jako privlači. Zdravlje, medicina, alternativni prirodni načini lečenja, tako da to je nešto što trenutno čitam. Volim da čitam i Jovana Deretića, koji piše o našoj staroj istoriji, to je nešto što je stalno u mojim koferima - poručio je trenutno sedmi teniser planete i osvajač 21 grend slem titule.

Šta vi mislite, da li će Novak Đoković zaigrati na Australijan openu naredne godine ili će i ovaj turnir morati da prođe bez najboljeg srpskog tenisera?

Pogledajte kako je izgledao susret Novaka Đokovića i vernih i oduševljenih fanova u Beogradu. Zaista, jako dirljivo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading