ČEKA SE SAMO ODLUKA: Đokoviću OTVOREN put ka Australijan openu!

Autor:

Sport

19.12.2021

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijan open 2022. godine mogao bi da prođe bez Dominika Tima.

ČEKA SE SAMO ODLUKA: Đokoviću OTVOREN put ka Australijan openu!

Foto: Tanjug/AP

Dominik Tim je saopštio da neće učestvovati na na ATP Kupu i turniru u Sidneju početkom godine. Njegovo učešće na Australijan openu je pod znakom pitanja.

Austrijanac je trebalo da igra na egzibiciji u Abu Dabiju, ali se zbog povrede povukao u poslednjem trenutku.

Posle razgovora sa timom, odlučio sam da se vratim u Austriju, umesto da odmah putujem u Australiju. Nažalost, prehladio sam se (negativan sam na Covid-19) u Dubaiju i nisam mogao da treniram prošle sedmice. Zbog toga neću biti fizički spreman da igram ATP kup i turnir u Sidneju. Pošto nisam igrao poslednjih šest meseci, ne smem da rizikujem da žurim sa povratkom i da se ponovo povredim. Vreme koje sam proveo u Dubaiju je bilo odlično, moj zglob je skoro sasvim dobro. Cilj mi je i dalje da igram Australijan open, ali ću konačnu odluku doneti do kraja decembra - objavio je Tim.

Ukoliko Austrijanac odluči da se ne pojavi u Melburnu, a istu odluku donese i Rafael Nadal, Novaku Đokoviću biće znatno lakše da se domogne novog trofeja na AO.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading