UZALUD SEBE UBEĐUJETE DA TO NIJE ISTINA: Jasni znakovi da ste totalno nespremni za vezu!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

13.05.2024

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi od nas teže stabilnoj i posvećenoj vezi, ali ponekad se ispostavi da nismo spremni za tu vrstu odnosa.

UZALUD SEBE UBEĐUJETE DA TO NIJE ISTINA:  Jasni znakovi da ste totalno nespremni za vezu!

Foto: Shutterstock

Možda to nije zbog našeg partnera, već zbog nas samih.

Pet znakova koji ukazuju da možda niste spremni za ozbiljnu vezu

Nedostatak jasne vizije veze

Često izražavamo želju za posvećenom vezom, ali šta to tačno znači za nas? Da li smo zaista spremni za takav život? Nedostatak jasne ideje o tome šta ta posvećenost podrazumeva i prisustvo strahova može dovesti do slanja pogrešnih signala partneru, što može uzrokovati konfuziju i udaljavanje.

Dileme u vezi sa partnerom

Ako osećate čak i najmanje sumnje da li je osoba pored vas prava za vas, to može biti indikacija da zapravo nije. Važno je da iskreno razmislite o tome da li partner ispunjava vaše osnovne kriterijume i da li delite iste vrednosti, verska uverenja i finansijske prioritete.

Foto: Shutterstock

Morate da budete iskreni ptrma partneru ali i sebi

Gubitak interesovanja

Ako konstantno tražite zabavu i druženje sa drugim ljudima, čak i kada ste sa partnerom, to može da ukaže na nedostatak ispunjenja u vezi. Može se desiti da čak i ako mislite da želite ozbiljnu vezu, vaše ponašanje govori drugačije.

Bežanje od dubokih emocionalnih veza

Iako ne postoji ništa loše u želji da se uživa, izbegavanje dubokih, ličnih odnosa sa partnerom može biti znak da niste spremni za ozbiljnu vezu. Ako osećate umor pri razgovoru o partnerovim problemima i osećanjima, ili se ne osećate komforno da mu se poveravate, to može da bude znak da možda niste spremni za duboku emocionalnu vezu.

Nedostatak bliskosti

Ako je strast prisutna, ali nedostaje vam emocionalna bliskost sa partnerom, možda se nalazite u ležernoj vezi koja vas neće dovesti do ozbiljne i posvećene veze. Razmislite da li zaista želite takav odnos, ili možda još uvek niste spremni za to.

Ukoliko se prepoznajete u nekim od ovih znakova, možda je vreme da se fokusirate na sebe i razmislite o tome šta zaista želite od veze i partnerstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading