BISER U NAPADU MILANA: Đavolica Kjara! (FOTO)

Autor:

Sport

23.07.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Idol Dambroziove je Pipo Inzagi, mrzi gradskog rivala Inter i objavljuje provokativne fotke na Instagramu.

BISER U NAPADU MILANA: Đavolica Kjara! (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/chiaradambrosio

Kjara Dambrozio

U muškom timu slavnog Milana napadači su Olivije Žiru i Rafael Leao, dok je za golove u ženskoj sekciji zadužena Kjara Dambrozio!

Atraktivna plavuša rođena je 2004. i igra na poziciji napadača, a, po potrebi, dobro se snalazi i na levom i desnom krilu. Loptu je počela da tera sa sedam godina i, družeći se s muškarcima, postala je pasionirani ljubitelj najlepše igre.

Veliki je navijač Milana, najvećeg kluba iz rodnog grada čije boje brani i javno ističe animozitet prema ljutom komšijskom rivalu Interu. Divi se nekolicini starijih saigračica iz dresa roso-nera, odnosno Teu Ernandezu i njegovoj brzini. Međutim, najveće simpatije gaji prema slavnom centarforu "đavola" i selekcije Italije Filipu Pipu Inzagiju.

- On je neprikosnoven. Inspiriše me njegova borba, hrabrost, strast i glad za golovima - nahvalila je Kjara aktuelnog trenera Ređine.

Informacije o fudbalskim kvalitetima su šture, ali zato na svakoj objavi na Instagram pljušte hvalospevi njenoj o lepoti. Na pomenutoj društvenoj mreži prati je više od 60.000 ljudi, a Italijanka se ne libi da fanove počasti nekom golišavom fotografijom. Stoga, mnogi komentarišu da je Dambroziova italijanska verzija Ališe Leman, možda i najpopularnije fudbalerke na svetu, koja brani boje Aston Vile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading