PUCNJAVA U RIPNJU! Policija proverava prijavu, mladić tvrdi da se desio pokušaj likvidacije iz automobila!

Autor:

Hronika

13.05.2024

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema rečima izvora upućenog u ovaj slučaj, policija intenzivno radi na otkrivanju svih detalja vezanih za ovu pucnjavu.

PUCNJAVA U RIPNJU! Policija proverava prijavu, mladić tvrdi da se desio pokušaj likvidacije iz automobila!

Foto: Shutterstock

Mladić N.T. (24) prijavio je policiji da je na njega pucano iz automobila, mladić se nije povredio. Incident se dogodio sinoć posle ponoći u Ripnju na Voždovcu. Policija je odmah reagovala i izašla na teren kako bi istražila ovaj slučaj, piše Informer.

Prema nezvaničnim informacijama, mladić N.T. je naveo da su na njega pucali njemu poznate osobe. Policija je nakon prijave privela tri osobe, ali još uvek nije pronađeno vozilo iz kojeg je navodno izvršena pucnjava.

Prema rečima izvora upućenog u ovaj slučaj, policija intenzivno radi na otkrivanju svih detalja vezanih za ovu pucnjavu. Iako su osumnjičene osobe privedene, nadležni organi nastavljaju sa istragom kako bi utvrdili da li je pucnjava zaista bila, kao i šta se tačno dogodilo tokom ovog incidenta.

- N.T. je prijavio da su na njega iz automobila pucale njemu poznate osobe. Policija je odmah izašla na teren i radi na otkrivanju svih detalja vezanih za ovaj slučaj- rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Policija je preduzela akciju nakon što je mladić N.T. prijavio pucnjavu, te su osumnjičene osobe privedene, ali vozilo iz kojeg je navodno pucano još uvek nije pronađeno. 

Tri osobe su privedene u policijsku stanicu. Policija će utvrditi, u daljem radu, da li je pucnjave bilo i šta se tačno dogodilo - rekao je sagovornik. 

 Istraga je u toku, a nadležni organi će nastaviti sa radom kako bi rasvetlili sve okolnosti ovog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading