KUPANJE I UŽIVANJE: Gradski bazen omiljena destinacija stanovnika Velike Plane

Autor:

Sport

13.08.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naši gradski bazeni ispunjavaju sve standarde i zahteve posetilaca, kaže Goran Marjanović, direktor Turističke organizacije Velika Plana.

KUPANJE I UŽIVANJE: Gradski bazen omiljena destinacija stanovnika Velike Plane

Foto: Facebook Velika Plana

Autoputem ili železnicom, na 90 kilometara južno od prestonice Beograda, nalazi se Velika Plana, opština sa oko 41.000 stanovnika, koja spada u red najgušće naseljenih u zemlji Srbiji.

Kada u plodnoj moravskoj dolini upeče zvezda, Velikoplanjani kao i svi ostali traže najbolje načine za osveženje. A najbolja moguća opcija za to u gardu na Velikoj Moravi jesu gradski bazeni, koji ispunjavaju sve standarde i imaju kompletan prateći sadržaj potreban za ugodan boravak i uživanje.

Tim povodom kontaktirali smo Gorana Marjanovića, direktora Turističke organizacije Velika Plana, koji je do tančina objasnio funkcionisanje bazena u drugom najvećem gradu u Podunavskom okrugu.

- Naši gradski bazeni ispunjavaju sve standarde i zahteve posetilaca. Imamo, naravno, veliki, olimpijski bazen, a zatim srednji i mali. Ulaznica košta 250 dinara i radno vreme je od 10 do 19 časova radnim danima, odnosno od 09 do 19 sati vikendom. Građani su u prilici da kupe višednevne karte i za određeni period. Dakle, ulaznice za 10 dana boravka na bazenu koštaju ukupno 2.000 dinara, za 20 dana su 4.000, dok za 30 dana na bazenu potrebno je izdvojiti 6.000 dinara. Opremljeni su svim pratećim sadržajem, imamo ležaljke, suncobrane, kafiće i sve ostalo što je potrebno za boravak mlađih i starijih osoba, kao i mališana - rekao je za portal Republika Goran Marjanović, pa nastavio:

- U sklopu bazena postoji i akva-fitnes, ali se održava nakon što se objekat zatvori za građanstvo. Angažovani su iskusni istruktori, koji će pomoći damama da dođu do vitke linije. Cena je 1.500 dinara. Ljubi iz Velike Plane vole da dolaze na gradski bazen. Redovni su u ovim toplim danima. Kupaju se i uživaju u ovih nekoliko preostalih dana leta.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading