I SRBIJA PRAVI DRIM TIM: NBA as potvrdio, igraće na OI u Parizu

Autor:

Sport

17.04.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna muka manje za selektora Svetislava Pešića.

I SRBIJA PRAVI DRIM TIM: NBA as potvrdio, igraće na OI u Parizu

Foto: Starsport

Košarkaš Šarlot Hornetsa Vasilije Micić dao je svoje viđenje nedavno završenog regularnog dela NBA sezone, u kojoj je prešao iz Oklahome u Šarlot. Iako je imao nezapaženu ulogu u Oklahomi, pokazao je svoje sposobnosti u dresu Hornetsa, ističući da smatra da mu je mesto u najboljoj košarkaškoj ligi sveta.

Međutim, ljubitelje košarke u Srbiji mnogo više zanima druga tema o kojoj je pričao. Micić je naglasio da je trajanje sezone u NBA drugačije nego u Evropi, te da mu nedostaje dodatno vreme tokom leta koje bi proveo radeći na individualnim korekcijama. On je potvrdio svoje učešće u dresu Srbije na predstojećim Olimpijskim igrama i izrazio nadu da će mu takmičenje pomoći da zadrži formu. Istakao je i da će se posvetiti svom napretku nakon Olimpijskih igara i da će raditi na svojoj igri.

- Sad ću se posvetiti svom napretku i Olimpijskim igrama krajem jula i početkom avgusta. Koristiće mi da kroz takmičenje ne izađem iz forme. Pre i posle toga ću raditi na svojoj igri - rekao je Micić.

Foto: Tanjug/AP

Lepo mu u Šarlotu: Vasa Micić

Kada je reč o planovima za rad tokom leta, Micić je istakao da će posebnu pažnju posvetiti treningu trojki iz driblinga, šuta sa poludistance i jačanju svog tela, naročito zbog odbrane jedan na jedan. Otkrio je da će raditi na telu kako bi se bolje prilagodio zahtevima odbrane u NBA ligi, ističući da je odbrana do želje, ali i stvar fizičke spreme.

Micić je istakao da očekuje promene u narednim mesecima, te da je svestan da je potrebno mnogo rada da bi ostao u NBA ligi. Bez obzira na to da li će ostati u Šarlotu ili otići, naglasio je da je spoznao važnost napornog rada u ovoj ligi, gde su svi igrači tu s razlogom. Izrazio je nadu da će se vratiti u NBA kao najbolja verzija sebe.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading