OSTOJA POVODOM ISTORIJSKOG PODVIGA PARTIZANA: ''Za nas je ovo važan trenutak!''

Autor:

Sport

16.04.2024

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli na današnji dan ispisali istoriju.

OSTOJA POVODOM ISTORIJSKOG PODVIGA PARTIZANA: ''Za nas je ovo važan trenutak!''

Foto: Starsport

Evropa je na današnji dan pre 32 godine upoznala mladiće iz Partizana, a dobro upamtila trojku Aleksandra Đođrevića protiv Huventusa iz Badalone tri sekunde pre kraja koja donela crno-belima titulu u Evroligi. Sa klupe je tada dirigovao sadašnji trener Partizana, Željko Obradović, koji u tom trenutku bio na početku veoma bogate i uspešne karijere.

Tim povodom danas su se okupile legende Partizana koje su došle do ovog podviga i otvorili novi tematski šop. Predsednik crno-belih, Ostoja Mijailović je istakao da je ovaj trenutak važan za sve.

- Hvala što ste došli u ovolikom broju na svečano otvaranje. Za nas je ovo važan trenutak, kao što je važno da klub razvija sportske rezultate i sport jako je važno da razvija taj biznis deo da bi klub imao od čega da živi. Hteo bih da se zahvalim našem menadžmentu koji je dosta bio kreativan kada su u pitanje naši šopovi. Ovo je jako lep datum posvećen jednoj istoriji Partizana. Želim da kažem našim navijačima da će ovih šopova biti u budućnosti otvorenih i u dijaspori, razmišljamo da otvorimo šop i u Banjaluci, verovatno i u Austriji, u Beču. Radimo na tom projektu i ovo je postao jako važan deo prihoda našeg kluba. Mi smo prošle godine kada su u pitanju šopovi uvećali 200 puta prihod u odnosu na pre tri godine - poručio je Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading