ŽIVOTNA ISPOVEST MATIJASA LESORA: Bio sam LOŠ DEČKO na pogrešnom putu! ŽOC PLAKAO zbog poraza od Zvezde - pecnuo i "delije"!

Autor: M. M.

Sport

16.04.2024

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Panatinaikosa bez dlake na jeziku.

ŽIVOTNA ISPOVEST MATIJASA LESORA: Bio sam LOŠ DEČKO na pogrešnom putu! ŽOC PLAKAO zbog poraza od Zvezde - pecnuo i "delije"!

Foto: Starsport

Matijas Lesor

Tokom gostovanja u podkastu kod Čime Monekea iz Baskonije, košarkaš Panatinaikosa iz bivša zvezda Partizana Matijas Lesor dotakao se brojnih tema.

Između ostalog, otkrio je i jednu svoju pomalo i bolnu ispovest.

- Bio sam loš dečko, više-manje. Spasio me je moj tadašnji trener. Trenirao sam sa timom, rekao mi je da treniram sa njima, da nisam loše dete, ali da mi je potrebno to da u sledeća tri meseca učim i popravim ocene. Za uzvrat obećao mi je da će me poslati u košarkašku školu. To je i uradio. Spasio mi je život, samo Bog zna šta bih postao, jer sam bio na pogršenom putu u tom periodu života. To je priča mog života. Dao mi je šansu, verovao i računao na mene kada niko nije. Nisam mogao da ga izneverim. Još uvek sam u kontaktu sa njim - otkrio je Lesor.

Nakon toga Moneke je govorio o svom mandatu u Partizanu.

- Desilo se u finalu Kupa Radivoja Koraća kada smo izgubili od Crvene zvezde. Jedino na tom meču je publika u hali 50-50, mnogo je policije i obezbeđenja, mnogo znači za igrače i navijače. Razbili su nas taj meč jedno 20 razlike. Vidim da je kapiten plakao, trener je plakao, shvatio sam koliko je to važno za njih - kazao je Matijas Lesor i nastavio:

- Igrao sam pre toga za Zvezdu u finalu Kupa i izgubili smo i nije bilo istih takvih emocija. Kada sam opet izgubio sa Partizanom, navijači su stajali pola sata i plakali su pevali su. Videlo se da su povređeni. Zato sam stao uz njih. Drugi navijači bi ti zviždali i tražili da skineš dres, a oni su shvatili da smo povređeni i da nam treba pomoć. Shvatio sam da su nešto posebno. I shvatio sam da ove ljude ne smem da izneverim više jer će biti uz mene bez obzira na sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading