BOŽE ŠTO NE UZE MENE UMESTO NJEGA! Ekskluzivno za Republiku progovorila neutešna majka Dejana Milojevića, SRCE DA PREPUKNE od njenih reči!

Autor:

Sport

15.04.2024

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužan dan za porodicu Milojević!

BOŽE ŠTO NE UZE MENE UMESTO NJEGA! Ekskluzivno za Republiku progovorila neutešna majka Dejana Milojevića, SRCE DA PREPUKNE od njenih reči!

Foto: ST/Tamara Pavišić

Početkom godine iz Sjedinjenih Američkih Država stigle su zapanjujuće vesti - proslavljeni srpski košarkaš, a potom i trener, Dejan Milojević preminuo je u 46. godini života od posledica srčanog udara. 

Danas, nekoliko meseci nakon smrti, umesto rođendanske proslave, poštena i ugledna familija Milojević okuplja se na Novom bežanijskom groblju u Beogradu kako bi odala pomen svom prerano preminulom i nikad prežaljenom Dejanu.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Majka Dejana Milojevića na grobu sina

Srce da prepukne! Tako se najkraće i najjednostavnije može opisati scena ispred Milojevog večnog počivališta. Majka Rada, ujna i bivši trener, doneli su sveže cveće, skrhani bolom siti se isplakali, i za Republiku jedva uspeli da izuste poneku reč.

- Šta da kažem... Žalim što mene bog nije uzeo umesto njega. Nije se čuvao, a bio je veliki šampion. Svima je pomagao. Veliko srce ga je na kraju izdalo. Nije prošlo pet dana da nije pozvao i pitao kako smo - rekla je u suzama majka Rada ispred groba svog sina.

Podsetimo, Milojević je preminuo 17. januara u Sjedinjenim Američkim Državama od posledica srčanog udara. Dejan je ostavio neizbrisiv trag u svetu košarka, što u domaćoj, tako i u NBA ligi. Predvoio je Megu od 2012. do 2020. godine, a pod njegovim patronatom stasao je jedan od najboljih košarkaša današnjice, Nikola Jokić. 

Planiran je i da bude naslednik Svetislava Pešića na klupi Srbije. Kao igrača krasila ga je velika borbenost i požrtvovanost, a bio je i miljenik svih navijača gde god da je igrao. Zračio je pozitivnom energijom i uvek je bio nasmejan.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading