U DEKIJEVU ČAST: Veterani Partizana i Valensije igraju za MILOJEVIĆA!

Autor:

Sport

09.04.2024

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakularni evroligaški okršaj sada je dobio novu notu.

U DEKIJEVU ČAST: Veterani Partizana i Valensije igraju za MILOJEVIĆA!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana ugostiće Valensiju u okviru poslednjeg kola Evrolige u petak od 20.30 časova. Pred nama je izvanredan meč, a pobeda bi Partizanu mogla da donese prolazak u plej-in, naravno ukoliko ishod meča u Istanbulu između Crvene zvezde i Efesa bude povoljan. 

Mnogo ulogase nalazi u predstojećem meču, ali lep gest oba kluba kao da je ukrao reflektore takmičarskog duha i uputio ih ka čežnjivim uspomenama na nekadašnjeg igrača obe ekipe, Dejana Milojevića. 

Svet je ostao potresen tragedijom koja nas je zadesila u januaru, kada nas je srpski stručnjak napustio u 47. godini života od posledica srčanog udara. 

Da uspomena ne jenjava, i da nikada neće prestati, pokazuju crno-beli i "slepi miševi". Naime, košarkaške legende Partizana i Valensije istrčaće na teren kako bi odigrale revijalnu utakmicu u Dekijevu. Utakmica će početi od 17 časova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Veterani Partizan će nastupati u replikama dresova iz sezone 04/05 u čast Dejana Milojevića koji je upravo u tim dresovima odigrao svoj najbolji meč u karijeri protiv Olimpijakosa (35p/14sk/3as) 

U dresu Partizana, na parketu Arene će se ponovo naći: Toza Zorkić, Vladimir Petrović, Aleksandar Rašić, Milenko Tepić, Novica Veličković, Uroš Tripković, Predrag Šuput, Saša Pavlović, Luka Bogdanović, Vladimir Micov, Kosta Perović, Branko Sinđelić, Dejan Borovnjak i Ratko Varda dok će ih sa klupe predvoditi Miško Marić.

U čast Dejana Milojevića veterani crno-bijelih će utakmicu igrati u replikama dresova iz sezone 2004/2005 kada je Milojević postavio čuveni rekord od 35 poena, 14 skokova i 3 asistencije uz indeks korisnosti 55 protiv Olimpijakosa.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading