ŠPANCI BRUJE: Nikola Kalinić od leta PONOVO U ZVEZDI!

Autor: M. M.

Sport

10.04.2024

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije stiže po treći mandat.

ŠPANCI BRUJE: Nikola Kalinić od leta PONOVO U ZVEZDI!

Foto: Starsport/Ilustracija

Nikola Kalinić

Kao što je Republika u nekoliko navrata već najavljivala, Nikola Kalinić će ponovo obući dres Crvene zvezde.

Potvrda toga stigla je iz Španije, od pouzdanog tamošnjeg košarkaškog medija "Encestando", koji tvrdi da će reprezentativac Srbije od leta ponovo igrati na Malom Kalemegdanu. Njemu, naime, uskoro ističe ugovor sa aktuelnim poslodavcem Barsleonom, te uveliko traju pregovori Kalinića i srpskog prvaka oko trećeg mandata u klubu.

 

 

Dodaje se da je zamena za popularnog Kalinu u Kataloniji već spremna, pošto će Valensiju napustiti Semi Odželeje i preseliti se u "blaugranu". Barsa je već krenula da čuva ekipu za sledeću sezonu. Već je produžen ugovor sa Janom Veselim, u ekipu je stigao Riki Rubio, dok postoji želja da se nastavi saradnja sa Džabari Parkerom.

Kalinić je opremu Crvene zvezde nosio u sezonama 2014/15 i 2021/22 i po dva puta je osvajao titule u AdmiralBet ABA lige, Kupa Radivoja Koraća i Superlige Srbije. Osim njega, po rečima predsednika Nebojše Čovića, crveno-beli će u svojim redovima za narednu sezonu želeti još nekoliko igrača sa našim pasošem.

- Ima još tu igrača naših koje bismo voleli da vidimo, to što radimo, radimo u dogovoru sa Sferopulosom. Stefan Jović je isto u razmišljanju, ali ako može da obezbedi kontinuitet. Nas interesuje i Nikola Jović, ja mu želim svaki uspeh u NBA ligi, ali ako ne bude tamo igrao, voleo bih da ga vidim ovde - rekao je Čović.

 BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading