RASTU ŠANSE ZVEZDI I PARTIZANU! Francuzi NEĆE da igraju Evroligu?!

Autor:

Sport

06.04.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večite najviše zanima hoće li ostati u eliti.

RASTU ŠANSE ZVEZDI I PARTIZANU! Francuzi NEĆE da igraju Evroligu?!

Foto: Starsport

Francuski timovi Pariz i Burg u finalu Evrokupa

Uzbudljivo finale Evrokupa sve je bliže, a sastaju se dva francuska tima, Pariz i Burg. Ovo takmičenje donosi veliku tenziju, uzbuđenje, ali i ulog jer će pobednik osigurati učešće u najelitnijem takmičenju Evroligi i sledeće godine.

Julijan Desbote: Razmatranje učešća u Evroligi

Predsednik kluba Burg, Julijan Desbote, izneo je zanimljive stavove u vezi sa mogućim učešćem kluba u Evroligi u slučaju osvajanja drugog po kvalitetu evropskog takmičenja. Istakao je da će klub ozbiljno razmotriti tu opciju, naglašavajući da igranje Evrolige nosi sa sobom i određene opasnosti. Izjava Desbota dodatno uvećava tenziju uoči finala Evrokupa i ostavlja otvoreno pitanje šta će se dogoditi sa Evroligom naredne sezone.

Republika

Foto: Starsport

Anđušić u dresu Burga protiv Partizana

- Teško je bilo šta pričati unapred, ali igranje Evrolige nosi mnogo više opasnosti nego dobrobita iz ovog ugla. Za 10 dana igramo finale i tada ćemo i znati - rekao je predsednik kluba Julijan Desbote.

Šta to može značiti za Zvezdu i Partizan, vreme će pokazati, ali sigurno da ima pozitivnih naznaka da će večiti ostati u eliti i sledeće sezone.


Pariz spreman za elitno takmičenje

Sa druge strane, tim iz Pariza pokazuje spremnost da se priključi elitnom takmičenju. Njihova odlučnost da se takmiče u Evroligi nakon finala Evrokupa dodatno pojačava interesovanje javnosti za ishod ovog neizvesnog duela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading