U SRBIJI JE NAJBOLJA KOŠARKA! TREJ TOMPKINS EKSKLUZIVNO: "Osećam se kao kod kuće u BEOGRADU!" Otkrio i koji ZVEZDIN igrač ga je DOVEO!

Autor:

Sport

24.02.2024

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledao je Srbiju u Pioniru zajedno sa trenerom Sferopulosom.

U SRBIJI JE NAJBOLJA KOŠARKA! TREJ TOMPKINS EKSKLUZIVNO: "Osećam se kao kod kuće u BEOGRADU!" Otkrio i koji ZVEZDIN igrač ga je DOVEO!

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je selekciju Finske rezultatom 77:61 na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Vicešampioni sveta su u rasprodatoj dvorani „Aleksandar Nikolić“ pobedom krenuli ka novom cilju, a na tribinama i oko terena u prepunoj hali sedelo je mnogo "ozbiljnih" faca iz sveta košarke. Naravno, Predrag Danilović je bio tu, slavni španski košarkaš Hose Garbahosa, trener Crvene zvezde Janis Sferopulos, ali i novo pojačanje crveno-belih koje i dalje čeka da debituje - Trej Tompkins.

Amerikanac je zvanično pristigao na Mali Kalemegdan sedmog februara, ali i dalje nije bilo prilike da upiše prve minute. Tako se "zalomilo" - na programu je bio Kup "Radivoja Koraća", gde, zbog broja stranaca nije mogao da nastupi, a onda je usledila i reprezentativna pauza.

Republika

Foto: Instagram/treythompkins

Poruka Tompkinsa po dolasku u Zvezdu

Međutim, iako nije na terenu, ima ga svuda - putem društvenih mreža je već postao ljubimac delija zbog komentara po dolasku u Zvezdu, ali i na račun poraza Partizana, a svaku priliku iskoristi da pogleda dobru košarku, što je upravo predstavljalo razlog dolaska na sinoćni meč naše reprezentacije, otkrio je ekskluzivno za naš portal Republika Trej Tompkins.

- Ovde sam večeras zbog dobre košarke, počeo je Trej.

Janis Sferopulos i on sedeli su zajedno tokom meča, ali skroz neplanirano.

- Trener i ja se nismo dogovarali da gledamo zajedno utakmicu, to je totalna slučajnost. Lagano veče petkom. On voli dobru košarku, ja takođe, a Srbija sigurno u tome dominira - dodao je Tompkins i nastavio:

Republika

Foto: Starsport

Sferopulos na meču Srbije

- Takođe, imam i saigrače ovde koje sam došao da podržim. Dejan, Luka, oni su tu večeras - rekao je bivši košarkaš Reala, a potom izjavio da li je upravo veza iz tog kluba sa Hangom uticala na to da obuče dres Zvezde.

- Pa, malo... U stvari - može tako da se kaže.

Poručio je da mu se Beograd već veoma dopao.

- Uh, brate, baš mi se sviđa sve ovde. Dopadaju mi se ljudi, "vajb", osećam se kao kod kuće u Beogradu. Imam mnogo prijatelja u ovoj okolini, tako da mi je sve kao prirodno - iskren je bio Tompkins.

Za kraj je kratko za naš portal poručio kad zvezdaši mogu da očekuju njegov debi

- Veoma, veoma uskoro - završio je novi Zvezdin igrač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading