"DVOUGAO" - KAKO SE ISTORIJA PONOVILA: Dva MILJENIKA Zvezdaša UZ SMEŠAK rešila DERBI protiv Partizana!

Autor:

Sport

19.02.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlo je devet godina od tada.

"DVOUGAO" - KAKO SE ISTORIJA PONOVILA: Dva MILJENIKA Zvezdaša UZ SMEŠAK rešila DERBI protiv Partizana!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su Kup Radivoja Koraća četvrti put zaredom, pošto su u subotu uveče u velikom finalu savladali večitog rivala, ekipu Partizana.

Poslednje momente na meču obeležila su slobodna bacanja za Jaga dos Santosa. Brazilac je kao "zvrk" prošao kroz odbranu Partizana koja je uspela da napravi faul, da bi potom Aleksa Avramović imao šta da mu poruči pre nego što je stao na liniju penala. Naravno, radi se o tradicionalnom "ulaženju u glavu" kada su u pitanju odlučujuči momenti meča, međutim, Jago je pogodio oba puta i tako potvrdio pobedu i trofej crveno-belih.

Plejmejker Zvezde se nasmejao kada je reprezentativac Srbije pokušao da mu dobaci nešto, što je mnoge delije podsetilo na čuveni momenat u polufinalnom večitom derbiju u plej-ofu regionalne lige 2015. godine kada se Čarls Dženkins takođe pri izvođenju penala osmešio i pogodio, te odlučio pobednika.

 

 

Podsetimo, najefikasniji u finalu u redovima crveno-belih bio je Rokas Gedraitis sa 17 poena, ali je MVP bio Miloš Teodosić koji je ubacio 16 koševa, a uz to je dodao i po pet asistencija i skokova. Takođe, dvocifren je bio i Džoel Bolomboj sa 14 poena, dok su važnu rolu odigrali srpski igrači. Nemanja Nedović je ubacio devet, a Luka Mitrović i Branko Lazić su dodali po osam koševa.

Na drugoj strani je prednjačio Zek Ledej sa 24 poena i sedam skokova, a svoje veče imao je i kapiten Kevin Panter koji je dodao 20 koševa i devet uhvaćenih lopti. Osim njih, dvocifren u ekipi "parnog valjka" bio je još samo Džejms Naneli, koji je meč završio sa deset poena. Takođe, dobru partiju pružio je i Aleksa Avramović, koji je postigao devet koševa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading