SKANDAL U AMERICI: Uhapšen NBA šampion!

Autor: P. Z.

Sport

30.01.2024

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija mu našla pištolj i drogu.

SKANDAL U AMERICI: Uhapšen NBA šampion!

Foto: Tanjug/AP

Lebron Džejms, Ražon Rondo i Nikola Jokić

Čuveni NBA košarkaš Ražon Rondo uhapšen je u Indijani, zbog posedovanja vatrenog oružja, određene količine marihuane i pribora za drogu.

Legendarni šampion je samo spletom nesrećnih okolnosti završio iza rešetaka, pošto policija ne bi ni otkrila šta sve ima kod sebe da ga nije zaustavila u kolima zbog prethodno napravljenog saobraćajnog prekršaja.

Rondo je zaustavljen zbog saobraćajnog prekršaja od strane policije, a policajac je nanjušio marihuanu, što je izazvalo pretragu automobila, u kojoj je pronađen pištolj, marihuana za ličnu upotrebu, kao i pribor za drogu - izjavio je portparol Policije Indijane Stiven Vajls.

Rondo je odveden u zatvor okruga Džekson, ali je ubrzo pušten pošto je platio kauciju i moći će da se brani sa slobode.

Prema informacijama koje stižu iz Sjedinjenih Američkih Država, sve optužbe protiv Ronda bile su prekršajne, ali njegov advokat nije želeo da se oglašava povodom toga.

Rondo je u NBA ligu ušao 2006. godine, kada su ga Boston Seltiksi draftovali sa 21. pozicije. Sjajni plejmejker je osam i po sezona proveo u zelenom dresu, pre nego što je trejdovan u Dalas Maverikse. Od tog trenutka, pa do kraja karijere nastupao je još za Sakramento Kingse, Čikago Bulse, Nju Orleans Pelikanse, Los Anđeles Lejkerse, Atlanta Hokse, Los Anđeles Kliperse i Klivlend Kavalirse.

Jedan od najboljih asistenata u istoriji NBA lige je osvojio dva šampionska prstena, sa Seltiksima 2008. i sa Lejkersima 2020. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading