UMESTO LJUTIH RIVALA, PRIJATELJSTVO MEĐU KOŠARKAŠIMA VEČITIH! Igrači Partizana i Zvezde ULEPŠALI MILOJEVIĆEV ISPRAĆAJ!

Autor:

Sport

28.01.2024

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa slika dolazi iz hale na Novom Beogradu.

UMESTO LJUTIH RIVALA, PRIJATELJSTVO MEĐU KOŠARKAŠIMA VEČITIH! Igrači Partizana i Zvezde ULEPŠALI MILOJEVIĆEV ISPRAĆAJ!

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Partizan u Areni danas u okviru 18. kola AdmiralBet ABA lige od 19.00 časova. Današnji okršaj nosi posebnu težinu, s obzirom da praktično odlučuje pitanje pobednika regularnog dela prvenstva Jadrana, a time i prednost domaćeg terena u plej-ofu. 

Ipak, deluje da to preterano ne dotiče dva igrača večitih rivala. Naime, Bruno Kaboklo i Jago dos Santos uslikani su kako zajedno prate okršaj između Budućnosti i Mege na Novom Beogradu. 

Gorostasni centar i omaleni plejmejker su izgleda odlučili da, umesto sedeći nervozno iščekuju verovatno najveći okršaj do sada, makar na kratko zakopaju ratne sekire koje su im nametnute i tako pokažu pravu sliku sportskog ponašanja. Takođe su svojim prisustvom ulepšali novi ispraćaj Dejana Milojevića, ovaj put od strane bivših klubova Mege i Budućnosti. 

 

 

Današnji okršaj mogao bi da razreši sve nedoumice oko toga ko će imati prednost domaćeg terena u plej-ofu AdmiralBet ABA lige. Crvena zvezda ima trenutno 15 pobeda i dva poraza, što je za dve pobede bolje od večitog rivala, Partizana. Trijumf crno-belih bi svalio pritisak na izabranike Janisa Sferopulosa, s obzirom da im predstoji i težak susret sa ekipom Budućnosti, dok bi pobeda kluba sa Malog Kalemegdana ostavila nade Željka Obradovića i grobara u domenima košarkaške teorije. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading