SFEROPULOS POSLE VELIKE POBEDE NAD FENEROM! Trener Zvezde Meridianbet OTKRIO ko je najzaslužniji za SENZACIJU u Istanbulu!

Autor:

Sport

02.01.2024

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda Meridianbet u spektakularnom preokretu savladala bivšeg prvaka Evrope.

SFEROPULOS POSLE VELIKE POBEDE NAD FENEROM! Trener Zvezde Meridianbet OTKRIO ko je najzaslužniji za SENZACIJU u Istanbulu!

Foto: Starsport

Bez dileme jednu od najvećih pobeda ove sezone, ako ne i najveću, izabranici Janisa Sferopulosa ostvarili su na gostovanju moćnom Fenerbahčeu.

Ni činjenica da su tokom većeg dela utakmice jurili rezultatski zaostatak, pa čak i dvocifrenu prednost, koju je tim iz Istanbula imao tokom tri navrata, nije sputala ekipu sa Malog Kalemegdana, te je serijom 11:0 u poslednjem kvartalu uspela da sruši velikog favorita.

Zato i ne čudi veliko zadovoljstvo kod grčkog stručnjaka na klupi srpskog šampiona, koji je posle velikog trijumfa izjavio:

Foto: Starsport

Sferopulos i Rokas Gedraitis

- Želim da čestitam svim igračima, ne samo Bolomboju. On je uradio dobar posao, ali i svi ostali. Bili su koncentrisani, uradili su prave stvari, igrali su pametno - istakao je Sferopulos i dodao: 

- Kada je Fenerbahče poveo, nismo paničarili, nastavili smo da ih napadamo i pokazali smo karakter. Igrali smo dobro u napadu, takođe dobro u odbrani i to je odlučilo igru. Mislim da smo zaslužili pobedu - rekao je Janis Sferopulos.

Crvena zvezda Meridianbet u "duplom kolu" Evrolige već u četvrtak dočekuje večitog rivala Partizan pred svojim navijačima u Štark areni.

Crveno-beli su sada na skoru 7-11, dok je Fenerbahče ostao na 10 pobeda, uz osam poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading