EVROLIGA ODREDILA! Evo ko sudi Zvezdi Meridianbet u Istanbulu!

Autor:

Sport

01.01.2024

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli u utorak igraju protiv Fenerbahčea meč 18. kola najelitnijeg klupskog takmičenja.

EVROLIGA ODREDILA! Evo ko sudi Zvezdi Meridianbet u Istanbulu!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet imaće privilegiju da utakmicom protiv Fenerbahčea u Istanbulu otvore Novu 2024. godinu, kada se radi o evroligaškom takmičenju. 

Duel Beograđana i bivšeg prvaka Evrope zakazan je za utorak od 18 časova i 45 minuta, a dok su čelnici evroligaškog takmičenja tokom dana odredile i sudije za tu utakmicu, što kod navijača srpskog šampiona izaziva veliko interesovanje.

Tako će se kao glavni sa pištaljkom naći vrlo iskusni španski arbitar Emilio Perez, koji je već nekoliko puta i delio pravdu Crvenoj zvezdi Meridianbet od početka tekuće sezone.

Foto: Starsport

Emilio Perez (prvi s leva)

Saradnici će mu biti Jakub Zamojski iz Poljske, kojeg srpska publika odlično poznaje i sa terena u AdmiralBet ABA ligi, gde je delio pravdu pre nekoliko sezona.

Na kraju, spisak je završio veoma mladi francuski arbitar, Maksim Buber koji ove godine ima dosta utakmica u svojim nogama kada je reč o Evroligi.

Crvena zvezda Meridianbet trenutno zauzima 15. poziciju na tabeli elitnog ranga, sa bilansom od šest pobeda i 11 poraza.

U prošlom kolu izabranici Janisa Sferopulosa su poraženi na gostovanju Panatinaikosu u Atini (75:92), pa će sada imati priliku da poprave utisak sa prethodnog meča.

Fenerbahče je na šestom mestu sa skorom 10-7, a u prethodnoj rundi slavili su u gradskom derbiju kao gosti Efesa s 89:84, iako su u većem delu meča bili u rezultatskom zaostatku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading