POLAKO SA RAKIJOM! LESOR POSLAO NOVOGODIŠNJU PORUKU KOJA ĆE ODUŠEVITI SVE GROBARE: Vidimo se na FAJNAL-FORU!

Autor:

Sport

02.01.2024

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve to uz podignuta tri prsta.

POLAKO SA RAKIJOM! LESOR POSLAO NOVOGODIŠNJU PORUKU KOJA ĆE ODUŠEVITI SVE GROBARE: Vidimo se na FAJNAL-FORU!

Foto: Starsport

Matijas Lesor

Odavno je poznato da je veza koja je stvorena između Partizanovih navijača i Matijasa Lesora nešto posebno, a mogli smo to mogli još jednom da vidimo kada je Francuz prilikom gostovanja u Beogradu sa Panatinaikosom proslavio rođendan svog sina uz poznatu navijačku pesmu crno-belih.

Samo nedelju dana kasnije, njegova žena Trejsi je na društvenim mrežama upitana: "Da li želiš da tvoj sin jednog dana igra za Partizan?"

Ona je na to odgovorila fotografijom svog deteta sa košarkaškom loptom u ruci i sledećim rečima:

On sada trenira svakog dana da postane igrač Partizana - napisala je Trejsi.

Lesor redovno oduševljava sve Grobare, a sada je poslao i novogodišnju čestitku koja je naišla na oduševljenje svih navijača Partizana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

- Šta ima, braćo? Samo da vam poželim srećnu Novu godinu i sve najbolje! Nedostajate mi! Vidimo se na fajnal-foru! Ajde, momci, ćao, sve najbolje još jedanput. I, polako sa rakijom - rekao je Lesor, koji je snimak počeo i završio podižući tri prsta uvis.

Francuski košarkaš trenutno nastupa za Panatinaikos sa velikim uspehom. Upravo je nedavno, protiv Zvezde Meridianbet, pružio još jednu fantastičnu partiju. Lesor je postigao 13 poena, čemu je dodao i četiri skoka. Tim iz Atine se trenutno nalazi na fantastičnom četvrtom mestu, a ukoliko Matijas nastavi sa dobrim igrama, deluje da mu ove sezone neće izmaći nastup na Fajnal foru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading