OBRADOVIĆEV ĐAK ISPISUJE ISTORIJU! Amerikanac GRABI ka novom REKORDU Evrolige!

Autor:

Sport

08.12.2023

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je bliži probijanju magične cifre.

OBRADOVIĆEV ĐAK ISPISUJE ISTORIJU! Amerikanac GRABI ka novom REKORDU Evrolige!

Foto: star sport

Košarkaši Monaka igraju protiv Žalgirisa u Litvaniji utakmicu 13. kola Evrolige, a u epicentru je najbolji igrač "kneževa" Majk Džejms.

Bek tima koji sa klupe predvodi Saša Obradović je neretko za sebe isticao da je među najboljim igračima Evrolige, a sada je to samo potvrdio.

Već na poluvremenu protiv litvanskog šampiona, on je postigao 11 poena, čime je uspeo da prestigne legendarnog Španca iz Barselone Huana Karlosa Navara na listi najboljih strelaca u istoriji najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja, pa je sada izbio na treće mesto.

 

 

Ispred Džejmsa su sada ostali na listi samo Nando De Kolo i Vasilis Spanulis. Francuz ne blista ove sezone u Asvelu, pa treba očekivati da prva zvezda Monaka uskoro i njega pretekne.

Sa druge strane, proslavljeni Spanulis odavno uživa u "penzionerskim danima" i kao trener trenutno predvodi grčki Peristeri. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading