TEŽAK PEH ZA PARTIZAN! Aleksi Avramoviću POLOMLJEN NOS! Morao je da NAPUSTI utakmicu! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.11.2023

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije pretrpeo je žestok udarac u meču Partizana protiv Cedevita Olimpije.

TEŽAK PEH ZA PARTIZAN! Aleksi Avramoviću POLOMLJEN NOS! Morao je da NAPUSTI utakmicu! (VIDEO)

Foto: printskrin

aaleksa

Morao je Aleksa Avramović da izađe iz igre na početku druge četvrtine, pošto mu je stradao nos. Najnovije informacije kažu da je u pitanju prelom nosa, a čeka se da se Partizan oglasi zvaničnim saopštenjem.

https://www.youtube.com/watch?v=fwN58bO_9xg

Krvavog lica izašao je srebrni srpski reprezentativac iz Manile van terena u dvorani Stožice, pošto ga je bivši igrač Partizana Jaka Klobučar glavom udario u pokušaju da se zagradi kod preuzimanja na liniji za tri poena.

Klobučar se posle toga i sam uhvatio za glavu, igra je prekinuta, dok je Avramović je završio na parketu ljubljanske dvorane.

Obradovićeva četa je u tim trenucima imala visoko vođstvo, jer je neposredno pre Avramovićeve povrede trojku pogodio Danilo Anđušić za najvećih devet razlike (23:32).

Cedevita Olimpija se potom vratila u igru serijom 11:0 i na poluvreme otišla vođstvom 51:50, dok se Aleksa do poluvremena nije vraćao na parket.

Na kraju, crno-beli su poraženi u Ljubljani sa 95:91.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading