LOŠE VEČE SRBA U NBA: Novi PORAZ Rajakovićevog Toronta! Bogdanović solidan!

Autor:

Sport

12.11.2023

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrano je četiri utakmice u najboljoj košarkaškoj ligi na svetu.

LOŠE VEČE SRBA U NBA: Novi PORAZ Rajakovićevog Toronta! Bogdanović solidan!

Foto: www.profimedia.rs

Atlanta Houksi izgubili su od Majami Hita rezultatom 109:117. Ekipu Bogdana Bogdanovića kapitena reprezentacije Srbije koštala je užasna prva četvrtina koja je završila 41:24 u korist tima Erika Spolstre.

Bogi je ubacio 15 poena za Atlantu u kojoj je najefikasniji bio Tre Jang sa 27 poena i 11 asistencija, dok je 23 poena dodao Dežonte Marej.

Bem Adebajo postigao je 26 poena uz 17 skokova za pobedničku ekipu, u kojoj nije bilo našeg Nikole Jovića.

Toronto Reptorsi srpskog trenera Darka Rajakovića bili su preslabi za Boston Seltikse koji su ih pobedili rezultatom 117:94.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Darko Rajaković

 

Boston je predvođen Džejlenom Braunom, Džejsonom Tejtumom i Kristapsom Porzingisom od starta imao prednost, a pobeda se nije dovodila u pitanje.

Braun je bio najefikasniji sa 29 poena, Tejtum je postigao dva manje, dok je Porzingis meč završio sa 21 poenom. U Torontu je Paskal Sijakam postigao 17 poena, a 14 je dodao Denis Šruder.

Dabl-dabl učinak Janisa Adetokumpa od 35 poena i 10 skokova nije bilo dovoljan Milvokiju da da savlada Orlando. Tim sa Floridje slavio je sa 112:97.

Grku je nedostajala podrška pošto je najnovije pojačanje Demijen Lilard izostao sa ove utakmice, a još jedini dvocifren bio je Kameron Pejn koji je dodao 14 poena. Paolo Bankero je sa 26 poena i 12 skokova predvodio Orlando, dok je Franc Vagner postigao dva poena manje.

Rezultati:

Orlando - Milvoki 112:97

Boston - Toronto 117:94

Atalanta - Majami 109:117

Golden Stejt - Klivlend 110:118

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading