"PANTERI" POKLEKLI PRED "ZMAJČEKIMA"! Cedevita Olimpija slavila u Železniku!

Autor:

Sport

11.11.2023

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Cedevita Olimpije pobedili su na gostovanju FMP u Železniku rezultatom 84:96, u 7. kolu AdmiralBet ABA lige.

"PANTERI" POKLEKLI PRED "ZMAJČEKIMA"! Cedevita Olimpija slavila u Železniku!

Foto: Admiralbet ABA liga/Dragana Stjepanović

U prvoj deonici smo gledali rezultatsku klackalicu. Igo Beson bio je posebno raspoložen i davao je ton igri FMP, dok je na drugoj strani Blažič stigao do dvocifrenog broja poena za uvodnih 10 minuta.

Nastavak prvog poluvremena protekao je u seriji Cedevita Olimpije koja je serijom 30:9 prelomila meč, kada je otišla na +19 pred odlazak na veliki odmor.

Na startu treće četvrtine, "panteri" su trojkom Balše Živanovića posle samo dva minuta igre naterali trenera Pjanđanija da zatraži minut odmora. U tom momentu je razlika “skliznula” na samo 10 poena.

 

 

Sjajni Živanović je nastavio da nosi FMP na svojim krilima i do smanjenja razlike na samo četiri poena. Međutim, tada se probudio Klemen Prepelič, pa su "zmajčeki" uspeli da "prežive" nalet "pantera". Na kraju kvartala su povratili dvocifrenu prednost i sa +11 su ušli u završnih deset minuta.

FMP je sada na skoru 3-4, dok je Cedevita Olimpija na 5-2. U narednom kolu, Stefanovićv tim igra sa Borcem u Čačku, dok "zmajčeki" dočekuju Partizan.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading