"ČOVEČE, GROBARI SU DA SE NAJEŽIŠ!" Kaboklo kao na sedmom nebu!

Autor:

Sport

10.11.2023

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Partizana, poznati po svojoj strastvenoj podršci, još jednom su stvorili nezaboravan ambijent u hali.

"ČOVEČE, GROBARI SU DA SE NAJEŽIŠ!" Kaboklo kao na sedmom nebu!

Foto: Starsport

U sedmom kolu regionalne košarkaške lige, košarkaši Partizana ostvarili su impresivnu pobedu nad Fenerbahčeom rezultatom 85:84, u dramatičnoj utakmici koja se odigrala u beogradskoj "Štark Areni". Novopridošli igrač Partizana, Bruno Kaboklo, podelio je svoje impresije o atmosferi tokom meča.

Kaboklo je bio oduševljen podrškom navijača i ozračjem u Areni. "Bilo je neverovatno, čoveče, neverovatno. Da se naježiš," izjavio je Kaboklo, pokazujući zahvalnost prema strastvenoj podršci sa tribina.

- Bilo je neverovatno, čoveče, neverovatno. Da se naježiš - oduševljen je Kaboklo.

Istakao je da mu je krivo što nije bio u dresu jedan od aktera ove pobede.

- Odličan tim! Voleo bih da sam pomogao timu na terenu - kratko je objasnio Kaboklo.

Igrač je izrazio žaljenje što nije bio deo ekipe na terenu tokom ove važne pobede. "Odličan tim! Voleo bih da sam pomogao timu na terenu," dodao je Kaboklo, ističući kvalitet svojih saigrača.

Pobeda nad Fenerbahčeom predstavlja značajan uspeh za Partizan, a atmosfera u "Štark Areni" dodatno je podigla motivaciju igrača. Navijači Partizana, poznati po svojoj strastvenoj podršci, još jednom su stvorili nezaboravan ambijent u hali.

Partizan sada nastavlja svoje takmičenje s pobedničkim elanom, a očekuje se da će se Kaboklo brzo integrisati u ekipu kako bi doprineo u budućim izazovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading