ČEKANJE SE ISPLATILO! Bjelica dolaskom u Zvezdu Meridianbet ispunio životnu ŽELJU! Slika na treningu s Teom SVE GOVORI! (FOTO)

Autor:

Sport

14.09.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni košarkaš pojačao redove srpskog šampiona.

ČEKANJE SE ISPLATILO! Bjelica dolaskom u Zvezdu Meridianbet ispunio životnu ŽELJU! Slika na treningu s Teom SVE GOVORI! (FOTO)

Foto: KK Crvena zvezda Meridianbet/Twitter

Povremeni reprezentativac Srbije Nemanja Bjelica je u sredu zvanično predstavljen kao novo pojačanje Crvene zvezde Meridianbet.

Vlasnik šampionskog prstena s Golden Stejt Voriorsa potpisao je otvoren ugovor u trajanju od godinu dana i on bi trebalo da bude poslednje pojačanje u timu Duška Ivanovića do početka nove sezone u Evroligi, AdmiralBet ABA ligi i KLS.

Iskusni krilni centar se tako posle 2010. godine vratio na Mali Kalemegdan, čime je ispunio svoju davnu želju.

- Neostvarena želja mi je da igram sa Krletom i Teom u istoj ekipi, a da nije reprezentacija. Pošto se Krle, na žalost, penzionisao voleo bih jednog dana da igram sa Teom u istoj ekipi - rekao je jednom prilikom Bjelica.

 

 

Životni san mu se ostvario, pošto su od četvrtka su on i Valjevac Teodosić odradili prvi trening. Šampion Srbije je taj momenat podelio na društvenim mrežama.

Crvena zvezda Meridianbet je do sada angažovala   novajlija, na Mali Kalemegdan su stigli: povratnik Dejan Davidovac (CSKA Moskva), Marko Simonović (Čikago Buls), Miloš Teodosić (Virtus), Adam Hanga (Real Madrid), Džoel Bolomboj (Olimpijakos), Rokas Gidraitis (Baskonija), Majk Tobi (Barselona), Šabaz Nejpir (Olimpija Milano) i Brazilac Jago Mateus Dos Santos iz nemačkog Ulma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading