DELIRIJUM NA AERODROMU: Srebrni HEROJI uskoro izlaze pred navijače! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.09.2023

00:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna atmosfera na Nikoli Tesli.

 

Košarkaši Srbije, koji su na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u Manili osvojili srebrnu medalju, sleteli su malopre u Beograd.

Na najvećem aerodromu u zemlji se okupilo više stotina navijača, koji su došli u Surčin, kako bi dočekali hrabre momke, koji su prethodne dve nedelje učinili ponosnim naciju.

Nakon dugog leta iz Manile, srpski košarkaši su oko 23:45 sleteli u Beograd, a očekuje se da svakog minuta oni izađu pred navijače koji ih čekaju sa nestrpljenjem. Aerodromom se ori "Šampioni", kao i "Srbija, Srbija".

Foto: Republika

Navijači čekaju košarkaše na aerodromu

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je srebrnu medalju na Mundobasketu, porazom u finalu od Nemačke sa 83:77.

Iako im se nisu davale prevelike šanse, kao i uz činjenicu da su za Manilu ispraćeni bez previše pompe, košarkaši su odigrali izvrstan turnir, a na kraju je, nažalost, zlato izmaklo za malo.

Sada su naši momci uspeli da još jednom vrate navijačima veru u srpski sport, a nema sumnje da će se o uspehu ovih 12 momaka, kao i Svetislava Pešića, pričati narednih godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading