PARTIZANOVA NAJVEĆA ŽELJA S OBRADOVIĆEM! Majk Džejms se slikao sa trenerom i poručio "uvek ljubav"

Autor:

Sport

15.08.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac na Instagramu okačio sliku sa trenerom Monaka Sašom Obradovićem i tako izgledno poručio da mu je lepo u klubu i da ga Partizan i ostali uzalud jure.

PARTIZANOVA NAJVEĆA ŽELJA S OBRADOVIĆEM! Majk Džejms se slikao sa trenerom i poručio "uvek ljubav"

Foto: Starsport

Majk Džejms

Majk Džejms je velika želja Partizana, a priče oko dolaska u Beograd podgrejane su onog trenutka kada su se pojavile glasine da bi Amerikanac mogao da napusti Monako zbog nesuglasica sa klubom i trenerom Sašom Obradovićem. Igrali su crno-beli na kartu istorije i uticaja koji u pregovorima ima Željko Obradović, ali je po svoj prilici prevagu odneo njegov prezimenjak i Džejms neće nigde iz Kneževine.

Foto: printscreen/instagram.com/mrnatural_05

 

Naime, Majk je na Instagram "storiju" postavio zajedničku sliku sa Sašom Obradovićem uz poruku "uvek ljubav", čime je poručio da mu je lepo sa njim i u Monaku, te da se drugi klubovi uzalud trude da ih zavade i da ga dovedu. Interesantno, njemu je to i profilna fotografija i stajaće tu očigledno duže od 24 sata, što je slučaj sa "storijem".

Na ovaj način Amerikanac je izgledno poručio da su ratne sekire između njega o Obradovića zakopane, jer su u prošlosti često dolazili u sukob. Naime, Srbinu je smetalo to što je Džejms bio ljubimac vlasnika kluba jer je simpatije zasluži igrama na terenu, jer nije dozvoljavao da mu neko ruši autoritet u svlačionici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading