KONAČNO DOBRE VESTI: Selektor Pešić dobio OGROMNO POJAČANJE pred Mundobasket!

Autor:

Sport

27.07.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija će biti jača za iskusnog košarkaša.

KONAČNO DOBRE VESTI: Selektor Pešić dobio OGROMNO POJAČANJE pred Mundobasket!

Foto: Starsport

Svetislav Pešić i košarkaši Srbije

Iskusni plejmejker Stefan Jović priključiće se reprezentaciji Srbije tokom priprem za Svetsko prvenstvo, koje se ove godine igra od 25. avgusta do 10. septembra.

Naš as, jedan od najbitnijih šrafova reprezentacije, priključiće se saigračima u ponedeljak, pa će biti u mogućnosti da zaigra za Srbiju na Mundobasketu, prenosi portal Sport juga.

Sjajni plejmejker nije mogao da se priključi okupljanju od samog starta, zbog situacije u porodici, ali se desilo ono čemu smo se svi nadali. Situacija je krenula na bolje, pa je Stefan odlučio da prihvati selektorov poziv i stavi mu se na raspolaganje, a kroz nekoliko dana će stići u bazu naše selekcije.

Prethodno se reprezentaciji priključio i Filip Petrušev, pa se ekipa polako kompletira, pred start priprema za svetsku smotru. 

Foto: Starsport

Stefan Jović u dresu reprezentacije Srbije

Podsetimo, Srbija će na Svetskom prvenstvu igrati u grupi B, zajedno sa selekcijama Kine, Portorika, odnosno Južnog Sudana.

Do početka prvenstva je ostalo oko mesec dana, a tokom pripremnog perioda tim Svetislava Pešića odigraće pet utakmica. Rivali će biti Grčka (8. avgust), Italija (9. avgust), Portoriko (16. avgust), Kina (20. avgust) i Brazil (21. avgust).

Podsetimo, trenutno se na spisku našeg selektora nalazi 20 igrača, a na kraju će samo njih 12 dobiti priliku da zaigraju na šampionatu koji se igra u Japanu, Indoneziji, odnosno na Filipinima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading