BUUUM! Kalinić ODLAZI iz Barselone! Katalonci "teraju" i bivšeg igrača Zvezde Meridianbet!

Autor:

Sport

26.07.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katalonski gigant smanjuje budžet.

BUUUM! Kalinić ODLAZI iz Barselone! Katalonci "teraju" i bivšeg igrača Zvezde Meridianbet!

Foto: Starsport/Ilustracija

Nikola Kalinić

Prošlo je godinu dana otkako je Nikola Kalinić priveo kraju drugu epizodu na Malom Kalemegdanu i posle sjajnih partija u dresu Crvene zvezde Meridianbet potpisao ugovor sa Barselonom.

Međutim, iako je u svojim redovima imao pregršt vrhunskih pojedinaca, katalonski klub nije osvojio Evroligu, u kojoj je zauzeo tek četvrto mesto na fajnal-foru, posle čega je uprava prvaka Španije odlučila da osetno smanji budžet.

Republika

Foto: Starsport

Kalinić i Nemanja Nedović u duelu

Takva odluka je dovela u pitanje status mnogih, a ekipu je već napustila najveća zvezda Nikola Mirotić. Laicima je bilo jasno da bivši reprezentativac Španije neće ostati u klubu, a pošto su pregovori sa Partizanom pali u vodu, jer je Mirotić u saopštenju na društvenim mrežama, zbog lične bezbednosti odustao od dolaska u Srbiju.

Ovu vest prvi je preneo italijanski novinar Andrea Kalconi, koji sada javlja novu košarkašku detonaciju - Nikola Kalinić napušta Barselonu! Prema njegovim informacijama, srpski reprezentativac nije u planovima Katalonaca, zbog čega je rastanak na vidiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading