ŠTA ĆE REĆI DELIJE? Fakundo Kampaco otkrio RAZLOGE POVRATKA u Real iz Madrida!

Autor:

Sport

25.07.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ovoga je napustio Crvenu zvezdu Meridianbet.

ŠTA ĆE REĆI DELIJE? Fakundo Kampaco otkrio RAZLOGE POVRATKA u Real iz Madrida!

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

Fakundo Kampaco ovog leta napustio je Mali Kalemegdan i vratio se u Real iz Madrida.

Ova odluka zabolela je navijače Crvene zvezde Meridianbet jer je omaleni Argentinac za kratko vreme postao ljubimac delija.

Sada je Kampaco, u razgovoru za španski Gigantes, pričao o razlozima povratka u Madrid.

Neću da ispadnem glup, ali moje odluke se ne zasnivaju prvenstveno na novcu. Moram izbalansirati mnogo stvari. Novac jeste jedna od njih, ali ne i glavni. Tako biva. Osećam se kao da sam kod kuće u Madridu, mnogo toga me veže za Madrid, i čini se da je to mesto gde želim ostati. Imao sam još ponuda, ali čini se da je mnogo pozitivnih stvari u Madridu prevagnulo. Na kraju, nisam sumnjao ni sekunde - rekao je Kampaco.

Dakle, popularni Faku želeo je da se vrati u klub i grad koji smatra drugom kućom, te crveno-beli nisu mogli da ga zadrže.

Tokom dana provedenih u Beogradu, Fakundo Kampaco je za Crvenu zvezdu Meridianbet odigrao neke fenomenalne utakmice - u Evroligi je prosečno beležio 15 poena, 5,9 asistencija i 2,8 skokova uz indeks korisnosti 18,7, dok je u AdmiralBet ABA ligi imao 13 poena, 6,5 asistencija i 2,8 skokova što mu je bilo dovoljno za indeks 18. Sa crveno-belima osvojio je Kup Radivoja Koraća i Košarkašku ligu Srbije.

Da li smatrate da je odlazak Fakunda Kampaca iz Crvene zvezde Meridianbet nadoknadiv?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading