Njih tri me SMIRUJU, a SUPRUGA NAJVIŠE TRPI! Ovako je Vuk Radivojević govorio o ŽENI i ĆERKAMA!

Autor:

Sport

17.07.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je optužen za nasilje u porodici.

Njih tri me SMIRUJU, a SUPRUGA NAJVIŠE TRPI! Ovako je Vuk Radivojević govorio o ŽENI i ĆERKAMA!

Foto: Starsport

Vuk Radivojević

Vest da je nekadašnji srpski košarkaš Vuk Radivojević dospeo iza rešetaka zbog nasilja u porodici pogodila je našu zemlju.

Naš portal je posle saznanja da je njegova žena brutalno pretučena, te da su joj nanete teške telesne povrede pokušao da stigne do Vuka Radivojevića koji se javio na telefon i kratko oglasio.

Dok sada nije želeo da širi priču, Vuk Radivojević je svojovremeno, u razgovoru za Blic, govorio o porodici.

Njih tri me smiruju. Doduše, starija kćerka ima svoje obaveze, započinje svoj život, traži svoje mesto pod suncem. Supruga najviše trpi, jer dok nađe vremena za sve nas. Mala Nora je za sve nas neko novo svetlo, mene skroz smiruje. Dovoljno mi je da je stavim na sebe i zaboravio sam na probleme - govorio je pre tri godine Radivojević.

Republika

Foto: Starsport

Vuk Radivojević

 

Takođe, istakao je tada da se čvrstina sa terena ne prenosi na privatni život.

- Navikao sam da tako guram. Nije to samo u sportu, nego kako odrasteš, šta sve prođeš, vaspitanje, karakter koji gradiš kroz život... Za mene je to dobra osobina, tako sam navikao, da se borim sa svime i da se nikada ne predam. Uvek verujem da ćemo se izvući sigurno, tako se nosim u životu. Kuknjavu kod mene nećete videti. Tako ne možeš ni do rezultata da dođeš. Borio sam se kao igrač, sa tim ubeđenjem se nosim i sada. Želim i da prebacim na druge.

Podsetimo, tokom duge i uspešne karijere Radivojević, koji je rođen 30. jula 1983. godine, nastupao je za Slogu iz Kraljeva, Crvenu zvezdu Meridianbet i to u tri navrata, FMP iz Železnika, Fuenlabradu, Turk Telekom, Šlonsk iz Vroclava i Igokeu, a sa suprugom ima dve ćerke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading