SAVIĆ PROGOVORIO O POJAČANJIMA! Evo šta je NEOPHODNO Partizanu! Najbolji sigurno NE DOLAZI!

Autor:

Sport

14.07.2023

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli prave moćan tim.

SAVIĆ PROGOVORIO O POJAČANJIMA! Evo šta je NEOPHODNO Partizanu! Najbolji sigurno NE DOLAZI!

Foto: Starsport

Zoran Savić

Po osvajanju titule u AdmiralBet ABA ligi, Partizan je završio veliki posao potpisivanjima novih ugovora sa starosedeocima, dok se na dovođenju pojačanja i dalje radi.

Najmanje još trojica igrača će pojačati ekipu Željka Obradovića, da bi se napravio tim za koji navijači veruju da će napraviti iskorak u Evroligi i stići do fajnal-fora. Uz to se podrazumeva i odbrana trona u regionalnom takmičenju, kao i napadi na pehare Kupa Radivoja Koraća i srpskog šampionata, koji će klub iz Humske ponovo igrati naredne sezone.

Za sada je samo poznato grupu budućih novajlija neće činiti Luka Božić, iako bi grobari voleli da vide najboljeg igrača Zadra u crno-belom dresu. Najkorisniji igrač prvog dela AdmiralBet ABA lige, nije u planovima Partizana, što je otkrio sportski direktor kluba regionalnog šampiona Zoran Savić.

Foto: Starsport

Luka Božić

- Što se tiče dolaska Luke Božića u Partizan mogu da kažem da to nije moguće. Imamo milion drugih stvari koje moramo da završimo. Tražimo centra, četvorku i plejmejkera. Gledamo kako da dovedemo nekoliko Amerikanaca i to je to - rekao je Savić za portal Antena Zadar.

Podsetimo, od završetka prethodne sezone, nove ugovore sa crno-belima parafirali su: kapiten Kevin Panter, Zek Ledej i Aleksa Avramović, iz Bajerna se vratio Ognjen Jaramaz, a iz Panatinaikosa došao krilni košarkaš Mateuš Ponitka.

- Prvo moramo da pričamo s igračima iz prošle sezone i kako da im produžimo ugovore, pa ćemo tek onda pričati o ostalim stvarima - dodao je Zoran Savić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading