DONEO ODLUKU: Nikola Mirotić STIŽE u Srbiju!

Autor:

Sport

14.07.2023

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni košarkaš više nema dilemu.

DONEO ODLUKU: Nikola Mirotić STIŽE u Srbiju!

Foto: Starsport

Nikola Mirotić

Nikola Mirotić, nekadašnji reprezentativac Španije i i dalje aktuelni košarkaš Barselone, doneo je odluku, i odlučio je da uloži veliko novac u pirotski kraj, i to u dve oblasti. 

Naime, Mirotić želi da uloži u poljoprivredu i ugostiteljstvo u južnom delu Srbije. Mirotić je već preduzeo prve korake na tom planu, a krilni centar očigledno želi da se time bavi po okončanju karijere, što je sjajna vest za Srbiju.

Ipak, do kraja Nikoline karijere je ostalo još puno, a trenutno je njegova odluka o tome gde će nastaviti sa bavljenjem košarkom u krupnom planu.

Foto: Starsport

Nikola Mirotić u dresu Barselone

- Slučaj Mirotić je bez presedana. Od momenta kada je postalo jasno da ide iz Barselone, pola Evrope ga je želelo, a on je čistio buraniju. Sve dok nije stigao poziv. A svi znaju šta se dešava kada najveći (Željko Obradović) pozove. Partizan je veliki favorit za potpis Nikole Mirotića - napisao je nedavno jedan grčki novinar i najavio da bi Mirotić mogao da pojača Partizan.

Ipak, potvrde i dalje nema, a sjajnog košarkaša žele i Crvena zvezda Meridianbet, kao i Makabi, odnosno Olimpija Milano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading