DIVNA VEST ZA GROBARE: Oglasio se Nikola Mirotić! (FOTO)

Autor:

Sport

04.07.2023

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krilni centar u sjajnom društvu.

DIVNA VEST ZA GROBARE: Oglasio se Nikola Mirotić! (FOTO)

Foto: Starsport

Krilni centar Barselone Nikola Mirotić

Nikola Mirotić, i dalje košarkaš Barselone, jedan je od najtraženijih igrača na letnjoj pijaci u Evroligi, a u red za njegov potpis je stalo nekoliko ekipa iz elitnog takmičenja.

Kako je preneo portal Republika.rs, najbliži angažovanju Mirotića jeste Crvena zvezda Meridianbet, koja je krenula u poteru za jednim od najboljih igrača Evrope, sa ciljem da ga privoli da naredne sezone obuče crveno-beli dres.

Neće ta misija biti laka, a iako se čini da je Nikola trenutno najbliži Beogradu, jasno je i da Olimpijakos, Olimpija Milano, Makabi, ali i mnogi drugi klubovi pomno prate situaciju.

Ipak, iako je trenutno u fokusu, Mirotić je odlučio da se izoluje od svega, pa vreme trenutno provodi na crnogorskom primorju, gde mu društvo prave saigrači iz kluba, a u opisu je stavio stihove jedne poznate Bajagine pesme.

Foto: Printscreen/Instagram/nikolamirotic33

Stori koji je Mirotić objavio

U pitanju su Kori Higins, pre koju godinu najbolji bek Evrope, kao i Jan Veseli, centar Barselone. Jasno je da će navijače Partizana obradovati ova slika, na kojoj su zajedno Mirotić, koji se u jednom trenutku povezivao sa crno-belima, kao i Veseli, legenda "parnog valjka" i jedan od miljenika navijača.

Podsetimo, Mirotić je jedan od najboljih igrača Evrolige i prošle sezone je u dresu Barselone prosečno beležio 14,1 poen, 5,1 skok i 1,1 asistenciju za indeks korisnosti 16.8.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
LJubitelj Kosarke

04.07.2023 15:57

MIROTICU ODLUCI! PRATI SVOJE SRCE !